Service
mogelijkheden

0475 59 40 70

reparaties

Wij verzorgen alle voorkomende reparaties aan je (elektrische) fiets, scooter, scootmobiel en rollator. Onze werkplaats is via de zij ingang te bereiken.

snelservice

Pech onderweg, snel weer op weg? Dat kan bij kleine reparaties zoals een lekke band, slecht schakelen, nieuw zadel of een ketting die over slaat.

leenfiets

Ben je afhankelijk van je voor reparatie gebrachte tweewieler? Overleg dit met ons, wij bieden je geheel kosteloos een leenfiets. Weer thuiskomen, naar je werk toe gaan of dat ene leuke tourritje maken? Het kan gewoon doorgaan.

inruilen

Je huidige tweewieler inruilen bij aankoop van een nieuwe? Bij veel online verkooppartijen is dit niet mogelijk. Wij echter doen dit wel. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden.

 

haal & breng service

De meeste klanten brengen ons hun tweewieler. Wanneer dit voor jou niet mogelijk is, laat dit ons gerust weten. Dan spreken we een ophaal en thuisbreng moment met je af.

fietsplan

Wil je meer gaan fietsen of met de fiets naar je werk? Maak dan gebruik van een fietsplan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de fiscale regelgeving die het mogelijk maakt voor medewerkers, via de werkgever, met belastingvoordeel een nieuwe (elektrische) fiets te kopen.

revisie oldtimers

Als liefhebbers van oldtimers, bieden wij graag revisiewerkzaamheden aan alle draaiende delen van je oldtimer (bv wielen inspaken en richten / motorblokrevisie).

garanties

Natuurlijk bieden wij je voor je tweewieler de gebruikelijke fabrieksgaranties. Voor scooters gelden deze garanties vanaf een aankoopsprijs van 500 euro. Bij aankoop van een gebruikte tweewieler krijg je drie maanden Bovag garantie. 

verzekeren

Via de Anwb kunnen we je tweewieler verzekeren. Afhankelijk van jouw behoefte kiezen we samen een verzekering die past bij jouw situatie.

Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Rick is vanaf kleins af aan al werkzaam in de zaak en heeft van Piet en Jan de kneepjes van het vak geleerd.

Wil je eerlijk advies, ga je voor kwaliteit? Dan ben je bij Rick en zijn team aan het juiste adres. Wij staan garant voor onze producten en luisteren naar jouw wensen.

Daarnaast gaat onze service verder. Heb je bijvoorbeeld een mobiliteitsprobleem en wil je toch graag fietsen? Laat het ons weten. Wij denken graag mee.