Over ons

ONS TEAM

Wij brengen onze passie voor tweewielers graag over op jullie. Ons vakkundig opgeleide team doet dit door je te adviseren en te helpen, maar ook door je tweewieler op professionele wijze voor je klaar te maken, te onderhouden of te repareren. 

WIE WIJ ZIJN

Onze medewerkers zijn de gezichten van ons bedrijf en daarom stellen wij ze graag aan je voor

Rick Geenen

Rick Geenen

Eigenaar

Lucy Geenen-Winkelmolen

Lucy Geenen-Winkelmolen

Eigenaar

Rick Creemers

Rick Creemers

Monteur en verkoper

Nellie Geraets

Nellie Geraets

Fietsmonteur en verkoper

Boy Rijks

Boy Rijks

Bromfietsmonteur

Mieke Timmermans

Mieke Timmermans

Administratief medewerkster

Vacature

Vacature

Interieurverzorg(st)er

Onze start in 1983

Jan Winkelmolen en Piet Geenen

Jan en Piet staan aan de basis van onze winkel. Zij hebben er in 1983 voor gekozen om het pand van opa Winkelmolen om te toveren tot de eerste Winkelmolen-Geenen tweewieler winkel.

Met gewaardeerde hulp van hun echtgenotes Els en Lucy, die zich richtten op de financiën, boekhouding en aankleding van de winkel, zijn Jan en Piet gestart met alleen fietsen in hun aanbod.

In rustige tijden repareerden zij ook auto’s erbij of reden ze in hun Renault uit 1931 bruiloften.

Zoon Rick, een peuter in die tijd, liep enthousiast achter zijn vader en oom aan. Hij zag hen het aanbod van fietsen uitbreiden met scooters in 1988 en uiteindelijk scootmobielen en rollators in 2011.

Een leven lang mobiel!

Jan en Piet hebben altijd stagiaires begeleid in hun leertraject. Vele stagiaires zijn nu nog steeds graag geziene gezichten in onze winkel. Met deze stagiaires én Rick, die na schooltijd, alle zaterdagen en in vakanties in de winkel behulpzaam was, is het team wisselend aangevuld geweest.

… Tot heden

In 2007 is Rick, na extern werkervaring te hebben opgedaan in de autotechniek, in vaste dienst gekomen bij zijn vader en oom. Zijn droom is altijd geweest om ooit de winkel over te nemen.

In 2019 is het deel van de winkel van Piet, na diens overlijden, overgegaan in handen van zijn vrouw Lucy. Vanaf 2021 hebben  Jan en zijn vrouw Els zich teruggetrokken uit de winkel. Jan heeft aan Rick officieel het stokje overgegeven.

Rick en Lucy hebben positief gewerkt aan verbreding van hun eigen team. Met collega Rick als monteur en verkoper van zowel fietsen als bromfietsen. Met Nellie als monteur en verkoopster van fietsen. En met Boy als monteur van zowel fietsen als bromfietsen. Met Mieke die alle administratieve zaken netjes op orde houdt. Met zus Chantal die de sociale media voor haar rekening neemt. En met vriendin Denise die zich richt op het bijhouden van deze website.

Samen staat dit top team naar hun beste kunnen en met veel plezier voor jullie klaar!

vacatures

Ben je opzoek naar een baan, werkstage of snuffelstage? Blijf dan deze website en onze Facebook pagina in de gaten houden. Bij nieuwe mogelijkheden updaten wij onze pagina’s. Informeren bij Rick Geenen mag natuurlijk altijd.

Huidige mogelijkheden:

  • baan:    interieur verzorg(st)er, dag, tijdstip en aantal uren in overleg
  • werkstage:    in schooljaar 2024-2025 hebben wij 2 plekken beschikbaar
  • snuffelstage:    in schooljaar 2024-2025 hebben wij 2 stageplekken beschikbaar