Ons team

Wij brengen onze passie voor tweewielers graag over op jullie. Ons vakkundig opgeleide team doet dit door je te adviseren en te helpen, maar ook door je tweewieler op professionele wijze voor je klaar te maken, te onderhouden of te repareren. 

WIE WIJ ZIJN

Onze medewerkers zijn de gezichten van ons bedrijf en daarom stellen wij ze graag aan je voor

Rick Geenen

Rick Geenen

Eigenaar

Lucy Geenen-Winkelmolen

Lucy Geenen-Winkelmolen

Eigenaar

Lars Coolen

Lars Coolen

Bromfietsmonteur

Nellie Geraets

Nellie Geraets

Leerling fietsmonteur

Boy Rijks

Boy Rijks

Leerling bromfietsmonteur

vacature

vacature

Interieur verzorgster

“Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Sed porttitor lectus nibh. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vivamus magna justo.”

– Robert Henry

“Lekkere vlaai voor jullie topservice… etc”

– John Doe

Onze start in 1983

Jan Winkelmolen en Piet Geenen

Jan en Piet staan aan de basis van onze winkel. Zij hebben er in 1983 voor gekozen om het pand van opa Winkelmolen om te toveren tot de eerste Winkelmolen-Geenen tweewieler winkel.

Met gewaardeerde hulp van hun echtgenotes Els en Lucy, die zich richtten op de financiën, boekhouding en aankleding van de winkel, zijn Jan en Piet gestart met alleen fietsen in hun aanbod.

In rustige tijden repareerden zij ook auto’s erbij of reden ze in hun Renault uit 1931 bruiloften.

Zoon Rick, een peuter in die tijd, liep enthousiast achter zijn vader en oom aan. Hij zag hen het aanbod van fietsen uitbreiden met scooters in 19.. en uiteindelijk scootmobielen en rollators in 2011(?).

Een leven lang mobiel!

Jan en Piet hebben altijd erg graag stagiaires begeleid in hun leertraject. Vele stagiaires zijn nu nog steeds graag geziene gezichten in onze winkel. Deze stagiaires én Rick, die na schooltijd, alle zaterdagen en in vakanties in de winkel behulpzaam was, is het team wisselend aangevuld geweest.

Het vervolg in 2021

In 2007 is Rick, na extern werkervaring te hebben opgedaan in de autotechniek, in vaste dienst gekomen bij zijn vader en oom. Zijn droom is altijd geweest om ooit de winkel over te nemen.

In 2019 is het deel van de winkel van Piet, na diens overlijden, overgegaan in handen van zijn vrouw Lucy. Vanaf 2021 hebben  Jan en zijn vrouw Els zich teruggetrokken uit de winkel. Jan heeft aan Rick officieel het stokje overgegeven.

Rick bouwt momenteel aan verbreding van zijn eigen team. Met Lars, Nellie en Boy als (leerling) monteurs. Met zus Chantal die de financiën, boekhouding en sociale media voor haar rekening neemt. En met vriendin Denise die zich richt op het ontwerpen en bijhouden van de nieuwe website.

Samen staat dit top team naar hun beste kunnen en met veel plezier voor jullie klaar!

Ben je op zoek naar een baan, werkstage of snuffelstage?

Blijf dan deze website en onze Facebook pagina in de gaten houden. Bij nieuwe mogelijkheden updaten wij onze pagina’s. Informeren bij Rick Geenen mag natuurlijk ook.

Huidige mogelijkheden:

–   baan:    nvt

–   werkstage:    nvt

–   snuffelstage:    1 stageplek beschikbaar